AnaSayfa / Genel / Kahve falında börülce ekmek

Kahve falında börülce ekmek

Kahve falında börülce ekmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına inanılır.

Kahve falında börülce ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında börülce ekmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş börülce görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Kahve falında yeşil börülce toplamak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce görmek ev sahibi olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında taze börülce toplamak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında börülce toplamak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce yemek rakiplerin teker teker alt edileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalettir.

Kahve falında börülce topladığını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir