AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil börülce görmek

Kahve falında yeşil börülce görmek

Kahve falında yeşil börülce görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, haneye bereket geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil börülce gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil börülce toplamak borca batacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil börülce yemek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil börülce görmek birçok iş kapısının açılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börülce toplamak bol kazanç getireceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş börülce görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında börülce salatası görmek birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir