AnaSayfa / Genel / Kahve falında börülce toplamak

Kahve falında börülce toplamak

Kahve falında börülce toplamak bir uzmana başvurulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, kazancın çoğalacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında börülce toplamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Kahve falında börülce toplamak insanların güvenini kazanacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil börülce toplamak çok mutlu ve sevinçli olacağına, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze börülce toplamak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında börülce topladığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce yemek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz börülcesi yemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş börülce görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir