AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş börülce görmek

Kahve falında pişmiş börülce görmek

Kahve falında pişmiş börülce görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, özel hayatının renkleneceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş börülce gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş börülce görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz börülcesi yemek zor durumların sona ereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil börülce görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek ters giden işlerin düzeleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Kahve falında börülce ekmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında börülce salatası görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru börülce görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börülce tarlası görmek hayatın temposunun yükseleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir