AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil börülce toplamak

Kahve falında yeşil börülce toplamak

Kahve falında yeşil börülce toplamak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında yeşil börülce toplamak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında taze börülce toplamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börülce topladığını görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börülce toplamak masraflarının azalacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil börülce görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil börülce yemek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş börülce görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalettir.

Kahve falında taze börülce görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir