AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze börülce toplamak

Kahve falında taze börülce toplamak

Kahve falında taze börülce toplamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, durgun giden işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze börülce toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Kahve falında taze börülce toplamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet eder.

Kahve falında taze börülce görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına tabir olunur.

Kahve falında börülce topladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil börülce toplamak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında börülce toplamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş börülce görmek sürekli yerinde sayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında börülce salatası görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir