AnaSayfa / Genel / Kahve falında börülce topladığını görmek

Kahve falında börülce topladığını görmek

Kahve falında börülce topladığını görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında börülce topladığını gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında taze börülce toplamak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kötü duygularından arınacağına alamet eder.

Kahve falında börülce toplamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günlerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil börülce toplamak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalettir.

Kahve falında börülce topladığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek hayatının afiyette geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında börülce tarlası görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil börülce yemek rahatlık ve ferahlık bulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir