AnaSayfa / Genel / Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sağlıklı ve zinde olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında borudan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında su fışkırmak görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir