AnaSayfa / Genel / Kahve falında börekçi dükkanı görmek

Kahve falında börekçi dükkanı görmek

Kahve falında börekçi dükkanı görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, bir fitne çıkarmaya, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hem çok mutlu olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında börekçi dükkanı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında börekçi dükkanı görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında börek dükkanı görmek nasiplerini alacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi börek yemek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden börek yemek zor durumda bırakacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında börek ekmek görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında börekçiye gitmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Kahve falında kol böreği yemek yaşananları unutturacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül böreği görmek rızık bolluğu içinde olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir