AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül böreği görmek

Kahve falında gül böreği görmek

Kahve falında gül böreği görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, çaresiz hallere düşeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında gül böreği gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında gül böreği görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında gül börek görmek maddi anlamda rahatlamaya, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül böreği yemek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında hamurla börek yapmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin börek yediğini görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında saçta börek pişirmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek börek görmek araba alınacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırında börek pişirmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir