AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek dükkanı görmek

Kahve falında börek dükkanı görmek

Kahve falında börek dükkanı görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, hak yemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında börek dükkanı gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Kahve falında börek dükkanı görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında börekçi dükkanı görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulur.

Kahve falında yufkadan börek görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş börek görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, problemlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böreği çöpe atmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, istenmeyen bir yolculuğa alamet eder.

Kahve falında peynirli börek yapmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sigara böreği kızartmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, üzeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir