AnaSayfa / Genel / Kahve falında börekçiye gitmek

Kahve falında börekçiye gitmek

Kahve falında börekçiye gitmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında börekçiye gitmek gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında börekçiye gitmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında pişen börek görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak börek yemek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında börek ekmek görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek pişirmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında börek hazırlamak yeni kapılar açılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir