AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek tepsisi görmek

Kahve falında börek tepsisi görmek

Kahve falında börek tepsisi görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında börek tepsisi gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek tepsisi görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiden börek yemek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi börek yemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek müjdeli haberler alınacağına, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi börek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir