AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle börek görmek

Kahve falında tepsiyle börek görmek

Kahve falında tepsiyle börek görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, bir bebek sahibi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında tepsiyle börek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında tepsi börek görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında börek tepsisi görmek variyet sahibi olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tepsilerle börek görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsiyle börek görmek tüm kederinin uçup gideceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi börek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Kahve falında tepsi börek yemek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına yorulur.

Kahve falında tepside börek yemek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir