AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek kesmek

Kahve falında börek kesmek

Kahve falında börek kesmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börek kesmek gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında börek kesmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulur.

Kahve falında sigara böreği görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında cevizli börek yapmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tepside börek görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimekli börek görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.

Kahve falında ıspanaklı börek yemek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırından börek almak yeni bir ilişki yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle börek yapmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir