AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle börek yapmak

Kahve falında anneyle börek yapmak

Kahve falında anneyle börek yapmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle börek yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında anneyle börek yapmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında annenin börek yaptığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında börek yapmak ve yemek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hamurla börek yapmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Kahve falında hamurdan börek yapmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yapmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında peynirli börek yapmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek yapmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir