AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara böreği görmek

Kahve falında sigara böreği görmek

Kahve falında sigara böreği görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sigara böreği gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Kahve falında sigara böreği görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara böreği kızartmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında börek satın almak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek pişirmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında börek hamuru görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir