AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından börek almak

Kahve falında fırından börek almak

Kahve falında fırından börek almak kudret ve hidayet sahibi olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırından börek almak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında fırında börek yakmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından börek almak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırında börek görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek fırını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırında börek pişirmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında fırından çörek almak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından ekmek yemek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fırında çalışmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir