AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo tuvalet giymek

Kahve falında bordo tuvalet giymek

Kahve falında bordo tuvalet giymek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işarettir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek insanlarla tartışacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo elbise giymek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bordo nişanlık giymek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo kazak giymek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo gömlek giymek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo palto giymek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, adını kirleteceğine inanılır.

Kahve falında bordo pardesü giymek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir