AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo elbise giymek

Kahve falında bordo elbise giymek

Kahve falında bordo elbise giymek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında bordo elbise giymek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bordo elbise giymek mutsuz ve üzgün olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında bordo renk elbise giymek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo elbise almak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo pantolon giymek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek borç ödemeye, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo palto giymek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo kazak giymek durumunuzun iyileşeceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir