AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo palto giymek

Kahve falında bordo palto giymek

Kahve falında bordo palto giymek böylece hayata yeniden sarılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo palto giymek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında bordo palto giymek geçimini daha rahat sağlayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca yorulur.

Kahve falında asker paltosu giymek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi palto giymek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun palto giymek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, planların tutmayacağına delalettir.

Kahve falında mor palto giymek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah palto giymek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz palto giymek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir