AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo nişanlık giymek

Kahve falında bordo nişanlık giymek

Kahve falında bordo nişanlık giymek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, çok yorulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında bordo nişanlık giymek güzel bir evliliğe, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bordo elbise giymek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo mont giymek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bordo ceket giymek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo gelinlik giymek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bordo pardesü giymek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo palto giymek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir