AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo ayakkabı giymek

Kahve falında bordo ayakkabı giymek

Kahve falında bordo ayakkabı giymek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek doğru yatırımlar yapacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında bordo ayakkabı almak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk ayakkabı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk ceket giymek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo mont giymek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Kahve falında bordo gömlek giymek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında bordo tuvalet giymek kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek başarılarının her geçen gün artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir