AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker paltosu giymek

Kahve falında asker paltosu giymek

Kahve falında asker paltosu giymek imza ve söz yetkisi edineceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker paltosu giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Kahve falında asker paltosu giymek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir palto giymek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında uzun siyah palto giymek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeni palto giymek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine inanılır.

Kahve falında gri palto giymek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri palto giymek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı palto giymek geçim sıkıntısının biteceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil palto giymek paraya ve mala kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir