AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor palto giymek

Kahve falında mor palto giymek

Kahve falında mor palto giymek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, karşılıksız bırakmayacağına, geçim derdinin biteceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor palto giymek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında mor palto giymek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında mor palto görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni palto giymek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker paltosu giymek sıkıntısının biteceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun siyah palto giymek yeni iş kapılarının açılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında bordo palto giymek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında sarı palto giymek kiracı olmaktan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri palto giymek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir