AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun palto giymek

Kahve falında uzun palto giymek

Kahve falında uzun palto giymek bir anda atılıma geçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, işlerinde atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında uzun palto giymek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah palto giymek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı palto giymek hastalığının düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında asker paltosu giymek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mor palto giymek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil palto giymek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında gri palto giymek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın palto giymek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir