AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi palto giymek

Kahve falında kahverengi palto giymek

Kahve falında kahverengi palto giymek derde ve kedere düşeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, parasının ve makamının artacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi palto giymek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kahverengi palto giymek işinden ve ekmeğinden olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi palto görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalın palto giymek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı palto giymek büyük başarılara kazanılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz palto giymek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir palto giymek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Kahve falında gri palto giymek maddi güç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir