AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının paltosunu giymek

Kahve falında başkasının paltosunu giymek

Kahve falında başkasının paltosunu giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Kahve falında deri palto giymek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mor palto giymek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz palto giymek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın palto giymek en zor zamanda yalnız kalacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil palto giymek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, borçlarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek hayırlı bazı adımlar atacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker paltosu giymek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, art niyetli kişilere uyacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi palto giymek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir