AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz palto giymek

Kahve falında beyaz palto giymek

Kahve falında beyaz palto giymek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz palto giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz palto giymek dinç kalacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bordo palto giymek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir palto giymek hayır işlerinden geri kalmayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Kahve falında kalın palto giymek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil palto giymek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri palto giymek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir