AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo gelinlik giymek

Kahve falında bordo gelinlik giymek

Kahve falında bordo gelinlik giymek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında bordo gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında bordo gelinlik giymek yeni mallara kavuşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo gelinlik görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Kahve falında bordo tuvalet giymek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bordo etek giymek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ele geçen paranın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo kazak giymek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bordo pardesü giymek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulur.

Kahve falında bordo palto giymek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir