AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo etek giymek

Kahve falında bordo etek giymek

Kahve falında bordo etek giymek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, takdir edileceği işler yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında bordo etek giymek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk etek görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına tabir olunur.

Kahve falında bordo ceket giymek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında bordo gelinlik giymek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bordo pantolon giymek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bordo nişanlık giymek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bordo palto giymek daha rahat para kazanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir