AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo renk etek görmek

Kahve falında bordo renk etek görmek

Kahve falında bordo renk etek görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, dertlerinin unutulacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk etek gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında bordo renk etek görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo etek giymek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bordo renkli kazak görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında bordo renk ayakkabı görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo renkli araba görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir