AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo pantolon giymek

Kahve falında bordo pantolon giymek

Kahve falında bordo pantolon giymek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo pantolon giymek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında bordo pantolon giymek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo pantolon görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında bordo mont giymek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bordo gömlek giymek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo palto giymek güzel zamanlar geçireceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek hoş olmayan sözler işiteceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir