AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek onlara doyasıya sarılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda altın bilezikler gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek emeğinden hayır göreceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir