AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, duygularının ön plana çıkacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna bilezik takmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir