AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik kolunda görmek

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik kolunda gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, gönül kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir