AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuktan yüzük görmek

Kahve falında boncuktan yüzük görmek

Kahve falında boncuktan yüzük görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hüsrana uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında boncuktan yüzük gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak muradının gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk yüzük takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında boncuk yüzük görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu yüzük görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında boncuktan yüzük görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir