AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk yüzük görmek

Kahve falında boncuk yüzük görmek

Kahve falında boncuk yüzük görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk yüzük gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Kahve falında boncuk yüzük görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek kısmetinin artacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu yüzük görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuktan yüzük görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir