AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunların çözüm bulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi boncuk almak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk dizmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir