AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu yüzük görmek

Kahve falında boncuklu yüzük görmek

Kahve falında boncuklu yüzük görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu yüzük gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında boncuk yüzük görmek amaçlarına ulaşmaya, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu yüzük görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak dolayısıyla geleceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak asık yüzlerin güleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan yüzük görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk dizmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir