AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın nazar boncuğu görmek

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek vefakar bir insan olunacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek anne baba duaları alınacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek güzel fırsatların elde edileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük nazar boncuğu görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek dua alacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir