AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu küpe görmek

Kahve falında boncuklu küpe görmek

Kahve falında boncuklu küpe görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, de zenginliğe kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok başarılı olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu küpe gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında boncuktan küpe görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, helal rızka sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında boncuklu küpe görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk küpe görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe dizili boncuk görmek insanları kıracağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih boncuk görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir