AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk küpe görmek

Kahve falında boncuk küpe görmek

Kahve falında boncuk küpe görmek en doğru şekilde öğreneceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk küpe gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Kahve falında boncuklu küpe görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek ömür boyu süreceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında boncuktan küpe görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında boncuk küpe görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında yerde boncuk görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında kristal boncuk görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir