AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu havlu görmek

Kahve falında boncuklu havlu görmek

Kahve falında boncuklu havlu görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların günden güne artacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında boncuklu havlu gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Kahve falında boncuklu havlu görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini havluya sarılı görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi havlu görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havluyla dolaşmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında ipek havlu görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek iş kaybı yaşanacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında havlu satın aldığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir