AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu küpe gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek kişinin isteklerine nail olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında nazar boncuğu vermek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, talihin yüzlerine güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir