AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk dizmek

Kahve falında boncuk dizmek

Kahve falında boncuk dizmek adının ülke dışında yayılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında boncuk dizmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk dizmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli boncuk dizmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek gamsız bir hayat süreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev eşyası dizmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir