AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerle kavga etmek

Kahve falında kemerle kavga etmek

Kahve falında kemerle kavga etmek başın borçlularla belaya gireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, günahlarından tövbe etmeye, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Kahve falında kemerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında kemerle kavga etmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kemerle adam öldürmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kemer takmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kemer takmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kemerle dövülmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında bel kemeri görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kemer görmek hane içine ay doğacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir