AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri kemer takmak

Kahve falında deri kemer takmak

Kahve falında deri kemer takmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, ona kol kanat gereceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında deri kemer takmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, atılan adımların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri kemer görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah deri kemer görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna kemer takmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beline kemer takmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında beline altın kemer takmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir