AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı kemer görmek

Kahve falında taşlı kemer görmek

Kahve falında taşlı kemer görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı kemer gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında taşlı kemer görmek birikmiş parasının olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş kemer görmek güveninin artacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kemer almak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kemer takmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna kemer takmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve kemer görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kemer takmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kemer takmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir