AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince boncuk görmek

Kahve falında ince boncuk görmek

Kahve falında ince boncuk görmek geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ince boncuk gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında ince boncuk görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etek ince çorap görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kaş incelmesi görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında ince ip görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kişinin daha çok kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ince yorgan görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, temize çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir